Vyhledat

Tentino - osobní zkušenost s nákupem stolů

Pořádáte venkovní akce, na které potřebujete odolné párty stany? Nebo byste rádi pořídili nový zahradní nábytek? To vše a mnohem více najdete na českém e-shopu tentino.cz, který své zákazníky láká vysokou kvalitou produktů. V dnešní recenzi se podíváme na to, zda obchod skutečně dostojí svému jménu, a jaké výhody či nevýhody nákup na něm skýtá. Tak pojďme na to!

O e-shopu Tentino.cz

O kvalitně nabídky e-shopu Tentino.cz napovídá už poměrně dlouhá tradice - společnost TENTino působí na trhu více než dvacet tři let. V prvních letech svého fungování se zabývala pouze pronájmem párty stanů, ale po zklamání z nízké kvality dostupných výrobků na trhu se rozhodla změnit pravidla hry. Odmítla nabízet levné a nekvalitní stany, které nic nevydrží, a začala vyvíjet vlastní stany, které byly řadu let pečlivě testovány a zdokonalovány. 

Tentino - Heureka recenze  

Jedinečnost stanů TENTino spočívá především v tom, že byly navrženy a vyvinuty s pomocí technologa a statika, kteří pracovali s nejlepšími dostupnými materiály, jako jsou hliníkové profily a syntetické tkaniny. Tyto stany byly původně navrhovány pro potřeby pronájmu, což znamená, že vycházejí ze skutečných zkušeností s jejich praktickým využitím. Stany TENTino jsou proto konstruovány tak, aby odolaly extrémním povětrnostním podmínkám a nabízely vysokou spolehlivost i po letech pravidelného používání. Tentino.cz se snaží, aby kvalita převyšovala kvantitu. Jak uvádí na svým webových stránkách, spokojenost zákazníků je pro ně tou nejlepší formou propagace. Pokud bydlíte ve východních Čechám, můžete se o kvalitě stanů TENTino přesvědčit na vlastní oči v centrálním skladu. 

Tentino - stůl

Orientace na e-shopu

Vzhledem k tomu, že trentino.cz nabízí kromě vlastních produktů také pronájem stanů a další služby, nesmí chybět zejména přehledně zpracovaný e-shop. V tomto směru firma rozhodně nepokulhává. Provozuje opravdu pěkný moderní e-shop, na kterém se snadno zorientujete. Pokud chcete zakoupit některý z výrobků v nabídce, stačí nahlédnout do sekce E-SHOP, ve které je sortiment rozdělen do praktických kategorií doplněných ještě podrobnější filtraci. Ta umožňuje například filtrování výsledků dle ceny, barvy a značky. 

Chcete-li si stan pronajmout, stačí otevřít boční menu a záložku Pronájem stanů, kde najdete relevantní informace. V bočním menu lze dohledat také užitečné info pro stánkaře, info k nákupu či odkaz na přidružený blog s tematickými články. Další důležité rady a tipy k výběru najdete rovněž na hlavní liště, spolu s hodnocením ostatních zákazníků a referencemi akcí, na které TENTino v minulosti své stany zapůjčila či vyrobila na míru. Mimo jiné jde například o velké klienty, jako je Zoo Brno, Beat Radio, Národní muzeum, DHL, Sportisimo, Hyundai a další.

Nabídka e-shopu

Samotná nabídka internetového obchodu je opravdu široká, a na své si přijdete i v případě, že nepořádáte velké akce a eventy. Za zmínku stojí například zahradní nábytek, pivní sety, stoly, židle a ubrusy. Pořídit zde můžete stany různých velikostí bez potisku (jednobarevné), ale také s vlastním potiskem. Pro pořadatele velkých akcí jsou v nabídce zařazeny velké párty stany a haly, ať už pořádáte hudební akce či třeba svatby. Nechybí samozřejmě ani příslušenství ke stanům, jako je kotvení, vaky, okapy, bočnice, střešní kšilty, topení a osvětlení, podlahy do stanů, vlajky, flapy a mnoho dalšího. Za zmínku stojí také nabízené prodejní pulty. 

Tentino - balení objednávek

Jak ušetřit při nákupu?

Co si budeme povídat, pořízení párty stanu, či dokonce haly je poměrně nákladnou záležitostí. Pokud chcete ušetřit až tisíce korun, rozhodně si nenechte ujít nabídku v sekci Výprodej, kde jsou k dostání poslední kousky v nabídce za zvýhodněnou cenu. Sortiment v této sekci se různí dle momentální nabídky, zpravidla tu však najdete jak stany, tak zlevněný zahradní nábytek, lavice či zahradní sezení. 

Dalším způsobem, jak na TENTino ušetřit, je nákupu použitého zboží z bazaru. Kromě toho doporučujeme odběr pravidelného newsletteru, který vás bude včas informovat o případných slevách, akcích a výprodejích. 

Zákaznická podpora

Pokud bychom měli na TENTino.cz vyzvednout jednu přednost, kromě vysoké kvality stanů to bude hlavně špičková zákaznická podpora. Ta je k dispozici jak na online chatu a e-mailu, tak telefonní lince. Zákaznických linek je k dispozici hned několik dle problému, který chcete řešit - vždy tak budete mluvit s člověkem, který má danou oblast na starosti, ať už potřebujete řešit informace o produktech, cenové nabídky, velkoobchodní spolupráci, zakázkovou výrobu, reklamace nebo objednávky a fakturaci. Většinu problémů se tak podaří vyřešit opravdu efektivně a rychle bez zbytečného čekání na telefonu. Pokud dáváte přednost psané komunikaci, využít můžete samozřejmě také kontaktní formulář, na který zpravidla obdržíte reakci obratem. 

Možnosti dopravy a platby

Za objednávku na e-shopu můžete zaplatit na dobírku v hotovosti, platební kartou online, bankovním převodem i přes Google Pay a Apple Pay. Dopravu můžete zvolit buď přímo obchodem, nebo TopTrans, případně si zboží osobně vyzvednout v centrálním skladě v Doudlebech nad Orlicí. Osobně odběr je zdarma, stejně jako doprava na objednávky přesahující svou hodnotou 40 000 Kč. 

Tentino - platba a doprava

Závěrečné hodnocení 

Výhody

  • Vysoká kvalita produktů

  • Komunikace

  • Rychlé doručení

  • Dárky k nákupu

  • Možnost osobního vyzvednutí

Nevýhody

  • Nevím o ničem aktuálně 

Zdeněk Matuška

Zdeněk Matuška LinkedIn Twitter specialista na nábytek

Jsem Zdeněk Matuška, odborník na nábytek s vášní pro minimalistický, avšak plně funkční design. Spánek je další z mých vášní a již dva roky vytvářím jeden z největších odborných webů o spánku v České republice. Snažím se inspirovat ostatní ke kvalitnímu odpočinku a věřím, že dobrý design může výrazně zlepšit naši každodenní pohodu. Mým cílem je spojit estetiku s funkcionalitou.

Podobné příspěvky