Vyhledat

Nejlevnejsinabytek.cz - recenze a osobní zkušenost

Sháníte kvalitní nábytek, ale nabídka kamenných obchodů nesplňuje vaše představy? Pak zavítejte do internetového obchodu nejlevnejsinabytek.cz, který nabízí nejen nízké ceny, ale především opravdu široký výběr nábytku i doplňků. V dnešní recenzi se společně podíváme na nabízený sortiment i tipy, jak při nákupech ušetřit.

Důvěryhodnost e-shopu Nejlevnější nábytek

Internetový obchod nejlevnejsinabytek.cz se může pochlubit opravdu dlouhou historií - založen byl už v roce 2008. Jedná se tak o spolehlivý a důvěryhodný obchod, kde se rozhodně nemusíte bát nakupovat. To mimo jiné i proto, že kromě standardní 24měsícové záruky nabízí obchod na vybrané produkty prodlouženou pětiletou záruku, což se určitě vyplatí. Dalším důkazem vysoké důvěryhodnosti obchodu je také každoroční úspěch na soutěži ShopRoku portálu Heuréka, kde se Nejlevnějšínábytek.cz pravidelně umisťuje na vysokých příčkách. A kdyby toho náhodou bylo málo, e-shop je už pět let v řadě držitelem certifikátu CZECH Stability Award, kde  na základě detailního zkoumání ekonomických údajů firmy získal nejvyšší možné ohodnocení AAA Excelentní.

Nejlevnejsinabytek - hlavní strana

Výhody nákupu na Nejlevnější nábytek

Pokud pomineme vysokou důvěryhodnost a spolehlivost, silnou stránkou obchodu je především jeho skvěle zásobený sklad. Čísla mluví jasně - na e-shopu je dostupných přes 30 000 položek, skladem je přes 20 000 položek a přes 2 000 modelů. Díky tomu, že obchod zboží nakupuje přímo od výrobců, se můžete těšit na opravdu nízké ceny. 

Když se bavíme o výhodách nákupů na Nejlevnejsinabytek.cz, pominout nesmíme ani výborný zákaznický servis. Ten je dostupný jak na e-mailu, tak zákaznické lince, případně sociálních sítích. Jedinou výtku máme na chybějící live chat, který by jistě na škodu nebyl. 

Nejlevnejsinabytek - akcni zbozi

Orientace na e-shopu

Na e-shopu se však velice snadno zorientujete i bez pomoci zákaznické podpory. Pro vyhledání vysněného kousku můžete využít jak vyhledávací pole, tak podrobné kategorie rozdělené dle typu produktu, tak místnosti. Jednotlivé podkategorie navíc disponují praktickou funkcí filtrace, která umožňuje zúžit výběr na základě rozmezí ceny, typu, štítku, materiálu, rozměrů, barvy, povrchové úpravy, dekoru dřeva a spousty dalších parametrů. 

U samotných produktů nechybí kvalitní fotografie, podrobné rozměry, popis, dostupnost na skladě a další parametry. Ocenit musíme také zkušenosti, hodnocení a recenze ostatních zákazníků, které vám pomůžou s rozhodováním, zda je daný kousek pro vás ten pravý. 

Zboží v nabídce

Teď už se však pojďme alespoň krátce zastavit u samotné nabídky. Jak již bylo řečeno, vybírat můžete nábytek dle místnosti, do které patří: obývací pokoj, dětský pokoj, předsíň, pracovna, ložnice, kuchyně a koupelna. V sekci katalog zboží najdeme například botníky, matrace či dětský nábytek, pro společné stolování nechybí jídelní sety, jídelní stoly a jídelní židle. Pro ty, kteří pracují z domova nebo potřebují vybavit kancelář, mají v nabídce kancelářské židle a kancelářský nábytek. Pro úložné prostory jsou k dispozici komody a skříně, zatímco pro obývací pokoje nabízejí konferenční stolky, obývací stěny a systémy obývacích stěn. Pro relaxaci můžete vybírat z široké nabídky pohovek, křesel a sedacích souprav. Součástí nabídky je také nábytek z masivu, stejně jako police, postele, předsíňové stěny, psací stoly, regály a rošty do postele. Pro ty, kteří chtějí doplnit svůj domov praktickými doplňky, jsou k dispozici televizní stolky, věšáky a další drobnosti. Máte-li zahradu, jistě oceníte také zahradní sety

Nabídka e-shopu nejlevnejsinabytek

Celkově se tak dá říci, že internetový obchod Nejlevnejsinabytek.cz poskytuje rozmanitou nabídku nábytku pro různé potřeby a preference, ať už bydlíte v bytě či domě se zahradou. 

Možnosti dopravy a platby

Máte to kamenné prodejny Nejlevnější nábytek ve Frýdku-Místku daleko? V tom případě vás budou nejspíš zajímat možnosti dopravy a platby. Výběr je opravdu široký, zaplatit můžete jak na dobírku, tak bankovním převodem, platební kartou, případně odloženou platbou Twisto nebo PlatímPak. Zboží vám bude následně doručeno až na vaši adresu, zvolit můžete také doručení s výnosem do bytu, případně výpomoc s výnosem (za příplatek). Cena dopravného se liší dle hodnoty objednávky, nad 2 000 Kč je doprava zcela zdarma. Pokud zvolíte osobní vyzvednutí na prodejně, při objednávce nad 5 000 Kč potěší 5% sleva na celý nákup. 

Jak ušetřit při nákupu?

Na závěr nezbývá než zmínit praktické tipy, jak při nákupu na Nejlevnejsinabytek.cz nějakou tu korunu ušetřit. V prvé řadě se podívejte do sekce Totální VÝPRODEJ, kde najdete poslední kusy v nabídce za extra výhodnou cenu. Za zmínku stojí také kategorie AKCE, kde opět najdete kousky za zvýhodněnou cenu. No a v neposlední řadě nezapomeňte na odběr pravidelného newsletteru, který vás bude pravidelně informovat o případných výprodejích, slevových akcí a kódech. 

Závěrečné hodnocení

Výhody e-shopu

  • Rychlé doručení

  • Široké možnosti platby

  • Bohatý sortiment

  • Příznivé ceny

  • Pohotová komunikace

  • Doprava zdarma nad 2 000 Kč

Nevýhody e-shopu

  • Chybí live chat

  • Cena dopravného se liší dle hodnoty objednávky (ne reálné velikosti balíku)

Zdeněk Matuška

Zdeněk Matuška LinkedIn Twitter specialista na nábytek

Jsem Zdeněk Matuška, odborník na nábytek s vášní pro minimalistický, avšak plně funkční design. Spánek je další z mých vášní a již dva roky vytvářím jeden z největších odborných webů o spánku v České republice. Snažím se inspirovat ostatní ke kvalitnímu odpočinku a věřím, že dobrý design může výrazně zlepšit naši každodenní pohodu. Mým cílem je spojit estetiku s funkcionalitou.

Podobné příspěvky