Vyhledat

Vyberte originální dárky pro firemní partnery

Vánoce jsou ideální příležitostí pro firmy, aby projevily uznání svým zaměstnancům a obchodním partnerům. Správně zvolený dárek může nejen ocenit odvedenou práci a loajalitu, ale také posílit vztahy a morálku v týmu. V duchu svátečního období představujeme pět nejlepších nápadů na firemní vánoční dárky, které potěší a inspirují.

Personalizované předměty s jménem firmy

Personalizace je klíčem k vytvoření pocitu výjimečnosti. Monogram, jméno nebo pozice zaměstnance vyrytá na kancelářských potřebách, jako jsou diáře, pero nebo hrnek, může udělat velký dojem. Výběr kvalitních produktů a pečlivé zpracování gravírování ukáže, že firma věnuje pozornost detailům a váží si svých lidí.

Hrnek pro firemní partnery

Stolní hodiny a krásná svíčka

Stolní hodiny jsou tradičním, ale nadčasovým dárkem, který se hodí pro každého firemního partnera. Vybírat můžete mezi moderními digitálními hodinami, které nabízí řadu funkcí včetně alarmu a kalendáře, až po klasické analogové kousky, které dodávají stolu charakter a punc serióznosti. Je to dárek, který neustále připomíná hodnotu času a může být elegantně vygravírován s logem firmy nebo osobním vzkazem.

A když přijde na atmosféru, máloco ji vytvoří lépe než svíčky. Vybrat můžete luxusní aromatické svíčky, které umí zklidnit mysl a vyvolat pocit pohody. To je zejména cenné ve světě, kde stres a rychlé tempo jsou na denním pořádku. Svíčky mohou být také součástí krásného dárkového setu, případně doprovázeny držáky na svíčky, které lze také personalizovat.

Recyklovaná svíčka pro firemní partnery

Moravské víno potěší všechny 

Láhev kvalitního vína je klasikou mezi firemními dárky a důvodem je prostý – je to dárek, který odráží dobrou chuť a respektuje tradici. Výběrem vína z lokální vinařské oblasti nebo odrůdy, která má příběh spojený s obchodním partnerem, vytváříte nezapomenutelný zážitek. Navíc můžete láhev doplnit o elegantní sady vinařského náčiní nebo o vínní sklenice s rytím, což dodá dárku osobní dimenzi.

Víno z vinařství Hruby

Rozjasněte kancelář zelenou rostlinkou

Pokojová rostlina je více než jen dekorace. Je to živý element, který do pracovního prostředí přináší klid a pohodu. Rostliny nejenže zlepšují kvalitu vzduchu, ale také podporují mentální pohodu, což vede ke zvýšení produktivity a celkového blahobytu. K vybrání je široká škála rostlin, od nízkoodržbových sukulentů až po vznešené orchideje, každá z nich může být umístěna v elegantním květináči s firemním logem nebo v barvách společnosti. Takový dárek je ideální pro vyjádření přání prosperity a růstu.

Rozjasněte kancelář za pomocí zelené rostlinky

Fotorámeček potěší všechny

Fotorámeček je jedním z nejpřístupnějších a nejpersonálnějších dárků, které můžete dát. Může obsahovat společnou fotku z firemní události, týmové fotky nebo jakoukoliv jinou vzpomínku, která může mít pro obě strany význam. Takový dárek může posílit pouto mezi vámi a firemním klientem nebo partnerem, připomínajíc vám obou speciální okamžiky, které jste společně prožili.

Zdeněk Matuška

Zdeněk Matuška LinkedIn Twitter specialista na nábytek

Jsem Zdeněk Matuška, odborník na nábytek s vášní pro minimalistický, avšak plně funkční design. Spánek je další z mých vášní a již dva roky vytvářím jeden z největších odborných webů o spánku v České republice. Snažím se inspirovat ostatní ke kvalitnímu odpočinku a věřím, že dobrý design může výrazně zlepšit naši každodenní pohodu. Mým cílem je spojit estetiku s funkcionalitou.

Podobné příspěvky