Vyhledat

Bonami - osobní zkušenosti a recenze

Zařizujete nový dům, či byste rádi oživili interiér svého stávajícího bytu? Bohatý výběr nábytku i interiérových doplňků nabízí oblíbený e-shop Bonami.cz. Pojďme se v dnešní recenzi společně podívat na výhody i nevýhody tohoto českého internetového obchodu.

Výhody nákupů na Bonami

Jednou z velkých výhod e-shopu Bonamu je především fakt, že se nejedná o žádného nováčka na trhu. Působí ve svém oboru už jedenáct let, během kterých se pořádně rozrostl a získal spoustu zkušeností, což se promítá i do pohodlí při nákupu. V současné době působí nejen v České republice, ale také dalších deseti zemích, kde provozuje celkem 7 kamenných prodejen, z toho 6 u nás. Naživo můžete Bonami navštívit jak v Praze, tak Brně a Jenči u Prahy. 

Další nezanedbatelnou výhodou e-shopu Bonami je obrovský sklad, který zahrnuje přes 25 000 produktů. Drtivá většina zboží je tak vždy skladem, a vy tak nemusíte dlouho čekat na doručení. O tom, že to funguje, napovídá nejen spousta pozitivních recenzí (na Heurece získal obchod hodnocení 4,7 hvězdiček z 5 a doporučuje ho 95 % zákazníků), ale také téměř 2,5 milionů spokojených zákazníků. 

Orientace na e-shopu

25 000 produktů rozhodně není málo, naštěstí se nemusíte bát, že byste se na e-shopu nezorientovali. Pochválit musíme přehledně zpracovaný web, kde snadno najdete vše, co hledáte. Pokud vám nebudou stačit přehledné kategorie a podkategorie, pro vyhledávání můžete využít také vyhledávací pole či podrobné filtry. Výsledky můžete filtrovat třeba podle barvy, ceny, značky, dostupnosti na skladě, designového stylu, dekoru a dalších parametrů. Nechybí možnost seřazení podle ceny, hodnocení, výše slevy či prodejnosti. Vhod přijde také možnost uložení jednotlivých kousků na seznam přání. 

Orientace na webu Bonami

Co vše pořídíte na Bonami?

Tím se dostáváme k další zásadní části dnešní recenze - co vše vlastně můžete na Bonami.cz pořídit? Výběr je opravdu široký, ať už sháníte nábytek do kuchyně, obýváku, ložnice či koupelny. Kromě klasického nábytku v různých stylech pořídíte také záclony, koberce, postele, dekorace na zeď, nebo svítidla. V nabídce nechybí ani dětský nábytek a dekorace pro děti, potřeby pro domácí mazlíčky či třeba na zahradu. 

Na své si přijdete zejména v případě, že se chystáte zařizovat kuchyň kompletně od základu. Na e-shopu je totiž dostupné plánovací centrum. V rámci této služby vám zkušený designér navrhne kuchyni na míru. Mezi další poskytované služby patří vzorky komponentů kuchyní a čalounění až domů či čištění nábytku. 

Nabízené značky

Na Bonami.cz lze najít široký výběr značek zaměřených na bytové doplňky, nábytek a dekorace. Mezi značky, které jsou na Bonami dostupné, patří například:

  • Scandic

  • Bloomingville

  • LaForma

  • House Doctor

  • Zuiver

  • HK Living

  • Sema Design

  • BePureHome

  • Woood

  • TemaHome

  • Dutchbone

  • Hübsch

  • Nordal

  • Label51

  • Vincent Sheppard

  • Leitmotiv​

  • Mnoho dalších…

Péče o zákazníky

Pokud máte nějaký dotaz k nákupu, chcete pomoci s výběrem, či zkrátka řešíte vrácení, reklamaci nebo výměnu zboží, obrátit se můžete na zákaznický servis. Ten je dostupný jak na live chatu, tak whatsappu, telefonu a e-mailu. Spoustu užitečných a praktických informací a rad však dohledáte přímo na e-shopu v sekci Vše o nákupu. Pokud jde vám primárně o pomoc s výběrem, stačí nahlédnout do sekce Inspirace. Doporučit můžeme také stažení mobilní aplikace, u které lze nastavit upozornění na nové kousky či slevy.

Jak ušetřit při nákupu?

Když se bavíme o slevách, zatajit vám nemůžeme ani odměnu v hodnotě 100 Kč, kterou Bonami rozdává za registraci. Registrovaní zákazníci budou tak e-mailem včas upozorněni na všechny akce, slevy a výprodeje. Produkty za snížené ceny lze mimo jiné dohledat v sekci Výprodej. 

Bonami zdarma 100 korun za registraci

Možnosti dopravy a platby

Na Bonami.cz si můžete vybrat z mnoha různých způsobů platby. Pro zaplacení vašeho nákupu můžete využít tradiční metody, jako jsou platby kartou, bankovní převod či platba na dobírku. Kromě toho nabízí Bonami moderní platební řešení prostřednictvím služeb Twisto Pay a PayU.

Pokud jde o doručení, Bonami nabízí širokou škálu možností pro osobní odběr i doručení na adresu. Pro osobní odběr můžete využít síť Bonami prodejen, WE|DO POINT, Zásilkovnu, DPD Pickup, GLS Parcel Shop nebo Balíkovnu. Pro doručení přímo na vaši adresu Bonami spolupracuje s několika dopravci, včetně DPD, WE|DO, GLS a České pošty, a nabízí také službu Zásilkovna domů. 

Přestože se objevují stížnosti zákazníků na pomalejší doručení, celkově se dá říci, že možnosti jsou dostatečně široké a až na výjimky bývá doručení spolehlivé a včas. 

Závěrečné hodnocení

Bonami.cz je známé pro svou nabídku kvalitního zboží, které pečlivě vybírá z široké škály renomovaných značek a designérů. Produkty jsou vybírány s důrazem na kvalitu materiálů, precizní zpracování a estetickou hodnotu, díky čemuž nabídka na Bonami.cz osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Zákaznické recenze často chválí nejen vysokou úroveň produktů, ale i výbornou zákaznickou podporu a bezproblémový nákupní proces, což dále zvyšuje důvěru v kvalitu a spolehlivost e-shopu. Jediným škraloupem tak zůstává občas trochu pomalejší doručení a mírně vyšší ceny, které však vyvažují bohaté výprodeje a slevové akce. 

Zdeněk Matuška

Zdeněk Matuška LinkedIn Twitter specialista na nábytek

Jsem Zdeněk Matuška, odborník na nábytek s vášní pro minimalistický, avšak plně funkční design. Spánek je další z mých vášní a již dva roky vytvářím jeden z největších odborných webů o spánku v České republice. Snažím se inspirovat ostatní ke kvalitnímu odpočinku a věřím, že dobrý design může výrazně zlepšit naši každodenní pohodu. Mým cílem je spojit estetiku s funkcionalitou.

Podobné příspěvky