Vyhledat

Biano - osobní zkušenosti a recenze

Sháníte kvalitní designový nábytek, ale už vás nebaví procházet nabídky jednotlivých e-shopů a značek? V tom případě vám možná padl zrak na Biano, internetový obchod, který podobně jako třeba Glami hezky na jednom místě sdružuje produkty stovek e-shopů. V dnešní recenzi se podíváme na výhody této služby, ale také případné neduhy. Tak pojďme na to!

Výhody nákupu na Biano.cz

Největší výhoda spočívá právě v hlavní funkci, kterou Biano nabízí - nemusíte procházet sortiment spousty různých obchodů a vše najdete hezky na jednom místě. Shromážděním nabídky jiných e-shopů to však ani zdaleka nekončí. Co dělá Biano unikátním jsou především chytré technologie, které usnadňují procházení sortimentem a umožňují podrobnou filtraci. 

A o jaké chytré technologie se jedná? V prvé řadě přijde vhod chytré řazení, které na první stránky vyhledávání umisťuje aktuálně oblíbené produkty. Podobně praktické je doporučování podobných produktů, které přijde vhod v případě, že vám například u vyhlédnutého kousku nevyhovuje cena, či je zrovna vyprodaný. A pokud máte uloženou galerii vysněného bydlení, stačí jednoduše využít vyhledávání podle obrázku, které vám najde podobné kousky. Když připočteme rozsáhlé možnosti filtrování, vysokou úroveň personalizace a pokročilou analytiku, spokojenost s výsledkem vyhledávání je téměř zaručena.

Široký sortiment a velký výběr značek

Podrobná filtrace a chytré technologie pro usnadnění vyhledávání jsou na Biano.cz nezbytné také z dalšího důvodu - opravdu širokého sortimentu, který byste bez těchto užitečných nástrojů procházeli celý dny. Příkladem budiž kategorie nábytek, ve které momentálně najdeme přes 740 tisíc produktů různých značek. Pozadu nezůstává ani kategorie věnovaná dekoracím či svítidla

Není tak divu, že na Biano nakoupíte prakticky vše, co byste mohli při zařizování domácnosti potřebovat. Kromě zmiňovaného nábytku, dekorací a osvětlení zde pořídíte také rozmanitý domácí textil, doplňky a nábytek a doplňky do dětského pokoje. Za zmínku stojí také obsáhlá kategorie rekonstrukce, kde najdete vše potřebné pro rekonstrukci koupelny a kuchyně, ale také vše pro zahradu, jako jsou zahradní domky, ploty a brány

Pokud nehledáte nic konkrétního, nahlédnout můžete také do kategorie místnosti, ve které najdete zboží rozdělené dle místnosti, do které patří. 

Biano - kategorie místnosti

Výhodné ceny ve výprodeji

Přestože velká nabídka znamená také možnost výběru toho nejlevnějšího kousku, ušetřit můžete také nahlédnutím do sekce výprodeje. Zde najdete produkty ze všech výše zmiňovaných kategorií za extra výhodné ceny. Opět nechybí podrobná filtrace, kdy si můžete zlevněné kousky vyfiltrovat podle barvy, značky a dalších parametrů. 

Praktické Biano studio

Dalším užitečným pomocníkem při zařizování domácnosti a výběru nábytku, který Biano nabízí, je aplikace Biano studio. Ta umožňuje výběr z širokého spektra nábytku a dekorací, které lze virtuálně umístit do různých místností, abyste si mohli představit, jak budou nově zařízené prostory vypadat. Jednoduše pak můžete vše nakoupit z partnerských e-shopů během pár kliknutí, nechybí však ani možnost vytvořený projekt sdílet s ostatními. Použití vizualizačního studia je kompletně zdarma a online, takže není třeba nic stahovat do počítače. 

Biano

Inspirace na blogu i sociálních sítích

Dalším způsobem, jak si navrhování interiéru usnadnit, je využití inspirace, kterou Biano nabízí. Nahlédnout můžete jak na záložku Inspirace přímo na webu, tak se začíst do článků na přidruženém online magazínu. Kromě toho Biano najdete na sociálních sítích Instagram, Facebook a Youtube.

Zákaznická podpora

Pokud má Biano nějaké mínus, pak je to absence nějaké zákaznické formy podpory. Kontakty jsou dostupné pouze pro partnery (e-shopy, které na Biano inzerují). Na druhou stranu v podstatě není důvod Biano přímo kontaktovat, jelikož prodej probíhá až přes samotné inzerované obchody, a orientace na Biano.cz je tak snadná, že to zvládnete i v případě, že si s moderními technologiemi příliš nerozumíte. 

Závěrečné hodnocení

Klady 

  • Široký výběr

  • Podrobná filtrace

  • Možnost ukládání na seznam přání 

  • Biano studio

Zápory

  • Chybí zákaznická podpora

Zdeněk Matuška

Zdeněk Matuška LinkedIn Twitter specialista na nábytek

Jsem Zdeněk Matuška, odborník na nábytek s vášní pro minimalistický, avšak plně funkční design. Spánek je další z mých vášní a již dva roky vytvářím jeden z největších odborných webů o spánku v České republice. Snažím se inspirovat ostatní ke kvalitnímu odpočinku a věřím, že dobrý design může výrazně zlepšit naši každodenní pohodu. Mým cílem je spojit estetiku s funkcionalitou.

Podobné příspěvky