Popis produktu
Design: Heino Roselli Špičkový šéfkuchařský nůž Santoku má štíhlou čepel a je tak ideální na precizní tenké řezy. Nůž Santoku je inspirovaný japonskou kuchyní a je vyrobený z kvalitní karbonové oceli a má střenku z břízy. Úhledný funkční design s březovou rukojetí nechává vyniknout struktuře dřeva. Kožené pouzdro s pojistkou proti vypadnutí je ideální nejen pro bezpečné uchování nože v kuchyni, ale také na cestách nebo při grilování a vaření v přírodě. Nůž se vyrábí ručně výhradně z finských materiálů. Tepelně upravená březová rukojeť ošetřená lněným olejem se dobře drží i pokud je vlhká. Nůž je nepostradatelný pomocník každého nadšeného kuchaře či kuchařky a bude také nádherným a užitečným dárkem. Podívejte se na video z výroby nožů Roselli. Nože výrobce doporučuje brousit prvotřídními švédskými diamantovými brousky Dianova Lapstone. ROZMĚRYCelková délka 28, cmDélka čepele 16 cmHmotnost 140 g MATERIÁLČepel z karbonové oceli Roselli z finské ocelárny Karhula (tvrdost 60 HRC), střenka ze dřeva finské břízy kadeřavé s mosaznými detaily, pouzdro z pravé kůže. POKYNY K ÚDRŽBĚNůž Roselli je připravený na náročné podmínky, ale zaslouží si i pravidelnou péči. Po použití jej ručně umyjte a úplně vysušte. Čas od času jej potřete olejem. Vzhledem ke karbonové oceli není nůž vhodný k sekání kostí. VYROBENO VE FINSKUNože Roselli se vyrábí ručně v malé finské vesnici Harmoinen z výhradně finských surovin. Výrobce na nůž poskytuje 5-ti letou záruku na vady materiálu. Výrobek nese ochranný symbol Made in Finland.
Parametry
Výrobce | Roselli |
---|---|
Dostupnost | Skladem |