Popis produktu
Keramický kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech gril mistrů po celém světě. Když ho jednou vyzkoušíte, už se ho nikdy nevzdáte, protože gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou.
Výhody grilu Kamado Egg 13"- 2 cm silná keramická stěna - díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělováno po celém nitru grilu,- vzduchotěsné víko - gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 50 °C do 425 °C,- oválný tvar - díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako u normální trouby, který lze ovládat prostřednictvím posouvacího větráku na spodní straně zařízení což umožňuje používat gril nejen ke grilování, ale i ke pomalému pečení (slowcooking) nebo k uzení,- teploměr na víku - zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci,- materiál a forma - udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté,- snadné čištění - gril se po použití rozehřeje na 350 °C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.
Je vhodný především pro gril mistrů se stísněnými prostorovými podmínkami nebo pro ty, kteří svůj gril rádi berou na výlety. Na menší vzdálenosti se snadno přenese a vejde se do kufru auta nebo do ručního vozíku. V cíli se snadno rozloží stabilní stojan z ušlechtilé oceli a na něj se umístí kupole grilu.Parametry
Parametry
Dostupnost | Skladem |
---|---|
Výrobce | PROTECH |