Vyhledat

Moderní poštovní schránka v antracitové barvě

Popis produktu

Moderní poštovní schránka v elegantní antracitové barvě

Tato 3650 poštovní schránka v antracitové barvě je ideálním doplňkem pro vaše domovní dveře. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Díky svému modernímu designu a eleganci se dokonale hodí k jakémukoli stylu vašeho domu.

Schránka je vybavena prostorným vnitřním prostorem, který pojme veškerou vaši poštu. Je vybavena také bezpečnostním zámkem, který zajišťuje ochranu vaší pošty před neoprávněným přístupem. Díky tomu můžete mít klidnou mysl, že vaše pošta je v bezpečí.

Jednoduchá instalace a údržba

Instalace této poštovní schránky je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální nástroje. Stačí ji připevnit ke zdi nebo bráně a je připravena k použití. Díky své odolnosti vůči povětrnostním vlivům a snadné údržbě vám tato schránka poskytne spolehlivé a trvanlivé řešení pro vaši poštu.

S touto moderní antracitovou poštovní schránkou získáte nejen praktický a bezpečný prostor pro svou poštu, ale také stylový doplněk pro váš domov. Nechte se okouzlit jejím designem a využijte výhod, které vám poskytuje. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si pohodlné a bezpečné přijímání pošty.

Biano.cz

3650 Poštovní schránka antracit

888 Kč

Do obchodu

Parametry

Dostupnost Skladem
Cena před slevou 907
Barva Antracit
Cena dopravy Již od 79 Kč, zdarma při nákupu nad 2 200 Kč
Balení obsahuje

Zobrazit nejlepší cenu

Často kladené otázky

Jaká je spokojenost uživatelů s touto poštovní schránkou?

Na základě zpětné vazby uživatelů je tato poštovní schránka velmi oblíbená a spokojenost s ní je vysoká.

Jaké jsou výhody antracitové barvy této poštovní schránky?

Antracitová barva této poštovní schránky dodává elegantní a moderní vzhled, který se hodí k různým typům domů a exteriérů.

Proč je tato poštovní schránka s označením 3650 tak oblíbená?

Poštovní schránka 3650 je oblíbená díky své kvalitní konstrukci, prostornému designu a bezpečnostním funkcím, které poskytuje.

Poštovní schránka 3650 v antracitovém provedení, Zbarvení Antracit

4.9

907 Kč 888 Kč Cena včetně DPH

Podobné produkty

Související kategorie a produkty